Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

NEM Lesz 3. évad

 

BÁR EDDIG EZT MONDTÁK:

Chelsea Staub a JONAS című sorozat folytatásáról nyilatkozott, és megerősitette, hogy lesz harmadik évad is.

Megerősítve: lesz a JONAS-nak harmadik évadja

A Disney Channel egyik sikersorozata, a JONAS már sokak szívébe belopta magát.  

Az első évadban a zenei szenzációnak számító Jonas testvérek kitalált rocksztárokat alakítanak a sorozatban, amelyben eredeti Jonas Brothers-dalok hangzanak fel. A történet a testvérek, Kevin, Joe és Nick szórakoztató és kalandos életét követi, akik alapítanak egy együttest, amely a Jonas nevet kapja, s megpróbálnak hétköznapi életet élni, fényes gitárok, Jonas-koncertek, turnék, szuper ruhák és sok szenvedélyes rajongó közepette, akik minden mozdulatukat követik. A sorozat színhelyei a Jonas testvérek New Jersey-i otthona (egy átalakított tűzoltóállomás), ahol szüleikkel, Tommal és Sandyvel, valamint  öccsükkel, Frankie-vel élnek, és a Horace Mantis magániskolába járnak régi barátjukkal, a stílusguru Stella Malonnal és Macy Misával, a Jonas elsőszámú rajongójával.

A második évadban Los Angelesbe megy nyaralni az együttes, Stellával és Macyvel együtt. Itt sok minden változik. Ezek között van például Nick és Macy kapcsolata, valamint  a Stella és Joe közötti viszony is.

Chelsea Staub a JONAS harmadik évadjáról az alábbiakat nyilatkozta:

„Igen, tényleg lesz a JONAS-nak harmadik évadja. Arról fog szólni, hogy visszatérünk az otthonunkba. Ez a végzős évünk, mindenki feszült. A Nick és Macy közti románc is folytatódik... de lehet, véget ér, és hogy Joe és Stella végre boldog lehet, vagy megint tragikusan végződnek az események, azt még nem lehet tudni. Még nem kezdtünk el forgatni, a forgatókönyvet sem láttuk még, viszont Nicole nagyon jóba van a rendezőkkel, és kiderítette a sorozat lényegét. És még egy kis titkot elárulok nektek. A sorozat kap még egy főszereplőt” – mondta.

De vajon ki lesz az új szereplő? Talán Kevinnek is lesz egy barátnője?

 

MOST AZT MONDJÁK HOGY NEM LESZ:
 

A hírek szerint véget ér a Jonas Brothers tévés uralkodása, a fiúk legutóbbi sorozatát nem forgatják tovább. A Disney Channel vezetői elhintették, hogy véget vetnek a tesók műsorának, a Jonas L.A.-nek.

Véget ér a Jonas Brothers tévés karrierje

A sikeres sorozat, a Jonas L.A. két évet élt meg a fiataloknak szóló csatornán. A Disney Channel vezetői úgy gondolták, véget vetnek a sorozatnak, így a srácok egy időre elbúcsúzhatnak a forgatásoktól.

A hivatalos közlemény így szól: „Elképesztően szerencsések vagyunk, hogy együtt dolgozhattunk a hihetetlenül tehetséges Jonas testvérekkel, több munkán is, köztük az Emmy-díjra jelölt Jonas L.A.-n. A sorozat véget ér, ahogy terveztük, két nagyon sikeres évad után, és a második évad valamennyi részét műsorra tűzzük.”

A hírt megelőzte a sorozat rendezőjének, Paul Hoennek a Twitter-üzenete, amely már a hét végén kikerült az oldalára: „Sajnos nincs tovább Jonas L.A.”

Az üzenetet néhány órával később eltávolították az oldalról.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Prix Kamagra En Algerie Kelduedly

(Kelduedly, 2019.09.20 05:13)

Dapoxetine Achat <a href=http://levipill.com>60 mgs dapoxtine with levitra</a> Prezzo Cialis 4 Compresse Generic Zithromax Buy Lasix Mexico